INFO

post@rumletv.dk


RumleTV

er underholdende læring og leg om temaerne sundhed, trivsel og motion. RumleTV er udviklet med henblik på at hjælpe børn og voksne med forberedelse og efterbehandling af Rumlerik teaterforestillingerne, men sitet kan også anvendes uafhængigt af forestillingerne.
Børnene er eksperterne og deres medvirken spiller en central rolle i både TV- og teaterproduktioner.
Vi ønsker, at aktivere børnene vha. sitet fremfor at opfordre til passivt TV-kiggeri.
Vil du vide mere om de enkelte teaterforestillinger : Se under BOOK Teater.

Rumlerikkerne og deres univers.

Rumlerikkerne består af skuespillerne Thomas Milton (Tumle) og Michael Fabricius Sand (Kloge). Tumle er den kluntede og magelige type, der nyder livet og lidt for mange søde sager. Han er glad, har aldrig travlt og elsker at hygge. Kloge derimod har altid travlt med at blive hurtigere, stærkere og klogere. Han står tideligt op og træner, og spiser kun det sunde… Kloge har ikke tid til pjat! Deres forskellighed skaber en masse absurde situationer og konflikter, der belyser temaer som: sundhed, trivsel og motion samt venskab og fællesskab. Rumlerikkerne består desuden af hånddukkerne: Kerne, Slumre og Lille-Vilde. Rumlerikkernes univers byder derudover på mange andre underholdende personligheder, som de møder på deres fantastiske eventyr.
RumleTV byder på tv, radioteater, musik, musikvideoer, opskrifter, opskriftsang, hjerteløb, tegnebog, bevægelseseventyr og lærermateriale.

Velkommen og god rejse med Rumlerikkerne!


inspiration til brug af rumleTV

Download faglige mål
Download filmoversigt
Download indhold guide til rumletv


Opgaver ark

Download Ide ark
Download samtale mellem barn og voksen


Øvelser

Download bevægelse nr. 01
Download bevægelse nr. 02
Download bevægelse nr. 03


300x150-BHF-logo


underwood-web-logoTv og teateroplevelser med budskab. Grundlaget for vores produktioner er altid ”den gode historie” Vi har et stort socialt engagement og arbejder med emner som sundhed, ernæring og motion, trivsel, mobning og misbrug.

Der er lukket for kommentarer.